In oktober 2012 bestond mijn blog bijna een jaar. Yeah! En wat ik merkte aan de reacties, vooral via mail, is dat bezoekers vaak een tijdje bleven hangen bij de pagina: Zoutarm eten en dan? 

Voor mij een reden om deze nog eens onder de aandacht te brengen. Jullie bezoeken namelijk met veel meer mensen mijn site tegenwoordig (ben ik hartstikke blij mee!) en ik durf te wedden dat er onder jullie nog veel meer tips zijn die ik kan opnemen in de volgende berichten.

Zoals jullie weten bevat brood heel veel zout helaas en is zoutloos brood vaak niet echt heel lekker. Dan heb je daarna nog de vraag: Wat doe je erop? Niet altijd even makkelijk helaas. 

Zelf eet ik zeer weinig brood nog en dat bevalt mij goed. Maar ik ben reuze benieuwd naar hoe jullie de broodmaaltijd aanpakken dus laat een berichtje achter als je jouw tip er niet bij ziet staan!

Verder schreef ik nog over:

Hierin doe ik nog steeds wel hetzelfde. Mijn nierfunctie is gelukkig vrij stabiel gebleven dus ik voel nog niet de noodzaak om als ik uit eten ga nog strenger voor mezelf te zijn. Genieten van het moment, ervoor en erna goed zoutarm eten en tijdens veel water drinken, en de tips volgen die ik daar gaf, zijn voor nu nog voldoende.

Maar ik ben wel benieuwd of jullie nog tips hebben voor lezers? Dus wederom: laat gewoon een berichtje achter als je nog een tip hebt waar je anderen echt mee kan helpen.

En dan was er nog het volgende bericht:

De zomervakantie is al weer even voorbij maar gelukkig staat de herfstvakantie en daarna de kerst (wintersport?) vakantie alweer voor de deur. 

Na onze vakantie dit jaar schreef ik een bericht over hoe het mij bevallen was, zoutarm eten en op vakantie gaan, en dat kun je hier nog eens nalezen:

Kortom, genoeg info maar omdat het voor mij ook een leerproces is ben ik erg benieuwd naar jullie aanvullingen.

Tagged with →