Door een samenloop van dingen is het komende week even stil op mijn blog. Allereerst moest ik afgelopen week opgenomen worden in het ziekenhuisvoor een ingreep. Gelukkig hoefde ik maar even te blijven erna maar omdat het onder narcose gebeurde, waar ik helaas nogal beroerd op reageerde, doe ik de komende dagen even rustig aan. 

Verder hebben we komende week een schilder in huis die de boel hier eens flink gaat opfrissen, dus uitgebreid achter de potten en pannen staan is er niet bij. Wel is dit een mooie gelegenheid om mijn, flink gevulde, vriezer eens leeg te eten. Dus dat gaan we ook maar eens doen. Op dit  soort momenten ben ik blij dat ik vaak vooruit kook en ik dus komende week nauwelijks iets hoef te doen aan het eten, en wel lekker, natriumarm en gezond kan eten.

Dus om jullie op een idee te brengen wat wij komende week gaan eten, heb ik hier het lijstje van onze planning met daar bij waar mogelijk linkjes naar de recepten.

 

Week van 25 februari tot en met 1 maart:

Maandag: Aardappel-preisoep met zelfgemaakte pesto en een salade erbij

Dinsdag: Kip/mangosalade met veel groenten erbij zoals extra veel sla,  paprika, bosui en tomaatjes

Woens: Dal (Heerlijke gekruide linzensoep, recept volgt ooit nog eens) met Knoflook Naans.

Donderdag: Boeuf Bourguignon (met extra groenten erdoor, zoals wortel en champignons) met kruimige gekookte aardappels.

Vrijdag: Pizza (er lag nog deeg in de vriezer van de vorige keer) waarschijnlijk met een snelle tomatensaus en verder moet ik het nog bedenken maar ik hou altijd wel van geroosterde groenten, mozzarella en een klein beetje Parmezaanse kaas erop. 

 

Tagged with →