Deze week was er wel een hele leuke prijs (vond ik zelf) te winnen op mijn blog: De pizzasteen van Emile Henry en aan de enthousiaste reacties te zien dachten jullie er ook zo over! 

Een van de voorwaarden om mee te doen was het opnoemen de ingrediënten voor jou lekkerste pizza en wat een heerlijke suggesties heb ik voorbij zien komen! Genoeg inspiratie dus om nog maar eens binnenkort een pizza te bakken. Kreeg er namelijk trek van!

Meedoen kon tot vanavond 18 uur en na die tijd heb ik alle namen in een random name pickertool getypt en op de knop gedrukt. De winnaar die eruit kwam was

Esther!

Jij krijg door Fonq gratis deze prachtige pizzasteen toegestuurd. Ik heb een mailtje naar je gestuurd voor de verdere afhandeling.

Hoop dat je er net zoveel plezier van gaat hebben als de Mr en ik hebben en ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar je bevindingen als je hem eenmaal gebruikt hebt dus laat nog maar eens horen!

Allemaal hartstikke bedankt voor het meedoen én het delen van deze winactie, ik hoop binnenkort weer eens een leuke actie voor jullie te hebben!

Tot die tijd blijf ik lekker doorkoken en recepten hier en op mijn facebookpagina plaatsen!

 

Tagged with →