Afgelopen week maakten jullie kans op deze prachtige slowcooker van BK. Door de welbekende kookwinkels Cook & Co was ik in de gelegenheid gesteld er 1 weg te geven.

En volgens mij viel deze actie in de smaak want ik heb echt een boel reacties gehad, zowel hier op mijn blog als op Facebook en Twitter. Hartstikke leuk en allemaal natuurlijk heel hartelijk bedankt voor het meedoen!

Er kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn en vanmorgen heb ik iedereen die een berichtje achtergelaten had op mijn blog én mijn Facebook pagina geliked had, in een lijst gezet. Daar kwam na een druk op de knop 1 naam uit rollen en dat is die van:

 

                                                                              Francis!

Slowcooker BK-

 

Gefeliciteerd! Ik neem contact met je op voor de verdere afhandeling en hoop dat je heel veel plezier met de slowcooker gaat hebben.

Voor de rest, bedankt allemaal voor het meedoen. In januari is er weer een hele leuke winactie op mijn blog! Dus abonneer je op de nieuwsbrief, like mijn Facebook pagina of volg mijn blog op Twitter zodat je op de hoogte blijft van alles wat er op mijn blog gebeurt.

Tagged with →