winactie reeds beëindigd.

Serviesshop mokKoken is 1 ding, maar het oog wil ook wat. En hoe leuk is het als je de gerechten een beetje leuk op tafel kan zetten. Een fleurig bord, een mooie schaal of, in mijn geval, een taartplateau om een heerlijke kersentaart te serveren. Het maakt de tafel en de gerechten net iets meer aangekleed. Leuk als je bijvoorbeeld gasten hebt, maar ook voor jezelf.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Servieshop of ik interesse had in een samenwerking. Nadat ik even op hun site rondgeneusd had was mijn antwoord volmondig: ´Ja!´ Want wat een gezellige artikelen staan er op die site en hoe leuk is het dat jullie als mijn lezers daarvan mee kunnen genieten!

Serviesshop 2

Serviesshop komJullie maken deze week dus ook kans op 2 waardebonnen van € 20,-! 

Misschien heb je je oog wel laten vallen op een paar nieuwe mokken ? Of zijn je theedoeken wel eens aan vervanging toe. En altijd leuk is een taartplateau om je baksels te serveren? Serviesshop theedoek

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze bonnen? Er zijn 2 dingen die je zeker moet doen om kans te maken: 

1: Like Aranka´s kookblog op Facebook, en blijf zo in de toekomst meteen op de hoogte van lekkere nieuwe recepten, info en eventuele acties.

2: Laat een berichtje achter onder dit blogbericht (zie je bijvoorbeeld al iets leuks op de site van de Serviesshop??) met een geldig emailadres.

Wat ook nog mag natuurlijk is het delen op je sociale media, bijvoorbeeld op  Twitter

 

De actie loopt van maandag 24 februari tot en met zondagavond 2 maart 18:00. Hierna zal ik 2 winnaars trekken die persoonlijk bericht van mij krijgen.

 

 

Tagged with →