Deze actie is afgelopen.

Wie van koken houdt en in Rotterdam eo. woont kent deze winkel zeker. Wie van koken houdt en via internet wel eens aankopen doet, kent deze winkel zeer waarschijnlijk ook. 

kookpunt_19 klein

Kookpunt is een enorme kookwinkel in Rotterdam en alleen daar rondneuzen is altijd al een feestje. Ze hebben namelijk eigenlijk zo ongeveer alles: van de kleinste cupcakevormpjes tot de mooiste designspulletjes van Alessi, van handige keukenhulpjes van Joseph Josesph tot het zware werk: grote fornuizen van Bertazzoni of La Germania of wat te denken van een fancy Italiaans espresso apparaat van Bezzara.

Kortom, van kleine spulletjes tot grote spullen, iedereen kan er wel wat van zijn of haar gading vinden.

En dat komt goed uit want ik mag deze week een waardebon twv. €50 weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op deze waardebon?

Zeker doen om kans te maken: Like Aranka´s kookblog op Facebook.

Zeker doen om kans te maken: Laat een reactie onder dit bericht achter. Vertel waar jij deze bon goed voor zou kunnen gebruiken. En vergeet niet een geldig emailadres te gebruiken!

Mag, : Share de link van deze winactie op je sociale media, bijvoorbeeld via Twitter.

 

Hoop dat jullie het net zo´n leuke winactie vinden als dat ik dat vind. Als ik mee zou mogen doen zou ik het wel weten trouwens als ik win! Ik zou het geld kunnen gebruiken voor een mooie pannenset, of weer eens rondneuzen in de fantastische kookboekenafdeling.

kookpunt_28 klein

Deze winactie loopt van maandag 27 januari tot en met zondag 2 februari 18;00 uur.

Hierna zal een random namepicker 1 naam trekken die de gelukkige winnaar is van deze mooie prijs.

 

 

 

 

Tagged with →