Gedroogd fruit 2Sinds ik zoutarm eet is voor mij een ouderwetse boterham met kaas in de ochtend niet echt handig. Brood is best zout en kaas natuurlijk helemaal. En dan moet de dag nog beginnen. Daarom ontbijt ik eigenlijk meestal met zuivel. Gewoon een schaaltje yoghurt met wat naturel havermout en wat fruit erin. Soms vers maar soms ook gedroogd fruit.

Vorig jaar liep ik met mijn zus op de markt en daar zagen wij een kraampje van ´Mijn gedroogd fruit´. Allerhande lekkers verkochten ze daar. Om een voorbeeld te noemen: gedroogde dadels, vijgen, cranberries, kokos, mango met weinig suiker en lekkere bessenmixen. Maar ook noten, zaden en nog veel meer.

Ik vind het zelf erg lekker om de bessenmix in mijn yoghurt met havermout te eten. Deze mix bevat slechts 77 mg natrium per 100 gram en op deze manier heb ik een goed voedzaam en gezond ontbijt.

Ik ben fan!

En weet je wat nu zo leuk is? Ik mag aan 2 van jullie een set weggeven van een paar van hun heerlijke producten!

Het pakket bestaat uit: Gedroogd fruit

  • Gedroogde moerbeien
  • Gedroogde cranberry’s
  • Mijn favoriet: de Bessenmix (Blauwe bessen, Mulberries, Cranberries, Gojibessen en Physalis)
  • Quinoa,  lekker in salades
  • Gezonheidsmix (Cranberry, Kokos, banaan, Papaya en Ananas)

 

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze setjes?

  • Laat een berichtje achter onder dit blogbericht (met een geldig emailadres) en vertel wat jouw idee van een gezond ontbijt is!

én

Dat is alles!

De weggeefactie loopt van maandag 31 maart tot en met vrijdag 4 april 18:00 uur. 

Hierna zal ik met een random name picker 2 namen trekken die gratis deze prachtige set heerlijkheden thuisgestuurd krijgen!

 

 

Tagged with →