Winactie reeds beëindigd 

Afgelopen kerst heb ik van de Mr een weegschaaltje gehad die uiterst nauwkeurig gewicht kan meten van zelfs hele kleine hoeveelheden. Ontzettend handig natuurlijk als je precies wilt weten wat je eet. Leven met een natriumbeperking (in mijn geval) kan prima, maar precies weten wat ik binnenkrijg is gewoon erg prettig.

Door deze weegschaal kan ik nu dus veel nauwkeuriger de voedingswaardes bij mijn recepten uitrekenen. Waardoor weer veel duidelijker wordt voor nierpatiënten, hartpatiënten en mensen die gewoon lekkere gezonde recepten zoeken, wát ze nu precies binnenkrijgen.

Ik ben er dus heel erg blij mee en gebruik hem bijna elke dag.

En nu dus goed nieuws voor 1 van jullie! Ik word namelijk door Fonq in staat gesteld om een hele handige en precieze weeglepel weg te geven aan 1 van mijn lezers!

Deze weeglepel zorgt ervoor dat je heel precies ingrediënten kunt afmeten, ideaal dus als je een natriumbeperking (of kalium, fosfaat of eiwit-beperking hebt). Maar ook heel handig als je om andere redenen precies wilt weten hoeveel je van een ingrediënt gebruikt. Als je bijvoorbeeld graag bakt kan ik mij voorstellen dat deze lepel ook een aanwinst zal zijn!

Hij werkt op batterijen en de lepel weegt tot 0,1 gram nauwkeurig. Ideaal dus als je specerijen of verse kruiden af wilt wegen bijvoorbeeld.

Het weegbereik is 300 gram (je kunt dus ook grotere scheppen nemen, handig als je bijvoorbeeld bloem of suiker af wilt wegen) en de inhoud van de lepel zelfs is zo´n 30 ml. Hij is makkelijk schoon te maken en doordat er een oogje aan de steel zit, kun je hem makkelijk ophangen na gebruik.

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige weeglepel? Eigenlijk niet zo veel:

  1. Laat reactie achter onder dit berichtje en vertel daarin waarom deze lepel voor jou van pas zou komen.

    Ben je bijvoorbeeld gewoon geïnteresseerd in weten wat je eet? Is dat vanwege een beperking van het een of ander? of ben je een enorme bakliefhebber en lijkt het je daarom een handige toevoeging in je keuken? 

  2. Deel dit bericht (deze link: http://natriumarm.eu/winnen/winnen/) op je twitter of op jouw facebook!

 

Deze winactie loopt van maandag 15 april tot en met zondag 21 april 18.00 uur en wordt mogelijk gemaakt door:

Dezelfde avond zal een random namepicker 1 naam trekken en met de winnaar neem ik contact op.

Tagged with →